Referințe

Precauții pentru siguranță

Notațiile utilizate în acest manual de utilizare

1544.png

1566.png

Fulgerul cu simbolul săgeții încadrat într-un triunghi echilateral are ca scop alertarea utilizatorului cu privire la prezența unei tensiuni periculoase neizolate în interiorul produsului, care ar putea avea o valoare suficientă pentru a reprezenta un risc de electrocutare.

1586.png

Semnul de exclamare încadrat într-un triunghi echilateral are ca scop alertarea utilizatorului cu privire la prezența unor instrucțiuni importante de operare și întreținere (service) în documentația care însoțește dispozitivul.

1606.png

Operați întotdeauna vehiculul într-un mod sigur. Nu lăsați vehiculul să vă distragă atenția în timp ce conduceți și fiți întotdeauna conștienți de toate condițiile de condus. Nu schimbați setările sau funcțiile. Opriți într-un mod sigur și legal înainte de a efectua astfel de operațiuni.

În scopuri de siguranță, anumite funcții sunt dezactivate, cu excepția cazului în care frâna de parcare este activată.

1627.png

Pentru a reduce riscul de electrocutare, nu îndepărtați capacul sau carcasa din spate a acestui produs. Nu există piese care pot fi reparate de utilizator în interiorul dispozitivului. Adresați-vă personalului calificat pentru service.

1648.png

Pentru a reduce riscul de incendiu sau electrocutare, nu expuneți acest produs la picături sau stropi de apă, ploaie sau umezeală.

1672.png

Când conduceți vehiculul, asigurați-vă că mențineți volumul unității suficient de scăzut pentru a vă permite să auziți sunetele care vin din exterior.

1695.png

Nu scăpați dispozitivul și evitați întotdeauna impactul puternic.

1716.png

Conducătorul auto nu trebuie să urmărească monitorul în timp ce conduce. În cazul în care conducătorul auto urmărește monitorul în timp ce conduce, acest lucru poate duce la neglijență și poate provoca un accident.

AVERTISMENT:

ATENȚIE: