Referencia

Biztonsági óvintézkedések

A használati útmutatóban használt jelölések

1513.png

1533.png

Ez a nyílhegyben végződő, egyenlő oldalú háromszögbe helyezett villám szimbólum figyelmezteti a felhasználót, hogy a készülék burkolatán belül veszélyes feszültség van jelen szigetelés nélkül, amely áramütést okozhat.

1554.png

Az egyenlő oldalú háromszögben elhelyezett felkiáltójel fontos kezelési és karbantartási (javítási) utasításokra figyelmezteti a felhasználót a készülékhez tartozó dokumentációban.

1578.png

Mindig biztonságosan közlekedjen a gépjárművel. Ne hagyja, hogy vezetés közben a készülék elvonja a figyelmét, és mindig figyeljen az útviszonyokra. Ne módosítsa a beállításokat vagy a funkciókat. Húzódjon félre a szabályoknak megfelelően, mielőtt az ilyen műveleteket megkísérelné.

A biztonság érdekében egyes funkciók csak behúzott kézifék mellett használhatók.

1601.png

Az áramütés veszélyének csökkentése érdekében ne távolítsa el a burkolatot, illetve a hátlapot. A készülék belsejében nincsenek felhasználó által javítható alkatrészek. Minden javítást szakemberrel végeztessen.

1621.png

A tűz vagy áramütés veszélyének csökkentése érdekében ne tegye ki a készüléket csöpögő vagy fröccsenő víznek, esőnek vagy nedvességnek.

1641.png

Vezetés közben mindig tartsa a hangerőt kellően alacsonyan ahhoz, hogy meghallja a kívülről jövő hangokat.

1661.png

Soha ne ejtse le és ne tegye ki erős behatásoknak a készüléket.

1683.png

A sofőrnek vezetés közben nem szabad néznie a kijelzőt. A monitor vezetés közben történő figyelése figyelmetlenséghez vezethet és balesetet okozhat.

FIGYELEM:

VIGYÁZAT: