Referència

Precaucions de seguretat

Notacions utilitzades en aquest manual d’usuari

1545.png

1565.png

El símbol del llamp amb la punta de fletxa dins d’un triangle equilàter es mostra per avisar l’usuari de la presència de voltatge perillós sense aïllar a l’interior del producte que pot ser de prou magnitud per constituir un risc de descàrrega elèctrica.

1586.png

El signe d’exclamació dins d’un triangle equilàter es mostra per avisar l’usuari de la presència d’instruccions importants de funcionament i manteniment (reparació) entre els documents que inclou l’aparell.

1610.png

Feu servir el vehicle sempre de manera segura. No us distragueu al vehicle mentre conduïu i estigueu sempre ben atents a les condicions de conducció. No canvieu la configuració ni cap funció. Aparqueu de manera segura i legal abans d’intentar fer aquestes operacions.

Per tal de garantir la seguretat, algunes funcions es desactivaran quan el fre d’estacionament no estigui posat.

1633.png

Per reduir el risc de descàrrega elèctrica, no retireu la coberta o la tapa posterior del producte. No hi ha cap peça útil per a l’usuari a dintre. Poseu-vos en contacte amb personal de servei qualificat per a les tasques de manteniment.

1653.png

Per reduir el risc d’incendi o de descàrrega elèctrica, no exposeu aquest producte al degoteig o les esquitxades d’aigua, pluja o humitat.

1673.png

Quan conduïu el vehicle, assegureu-vos de mantenir el volum de la unitat prou baix per poder sentir els sons exteriors.

1693.png

No el deixeu caure i eviteu sempre els impactes forts.

1715.png

El conductor no ha de mirar el monitor mentre condueix. Si el conductor mira el monitor mentre condueix, es pot distreure i provocar un accident.

AVÍS:

PRECAUCIÓ: